неделя, 5 октомври 2008 г.

Gossip Round-Up


Ето първата порция клюки в новата рубрика Gossip Round-Up. Следващата такава ще намерите другата седмица.

Напоследък се заговори, че Angelina Jolie е в тежка постродилна депресия. Актрисата не излизала навън и не хапвала нищо. Angie смятала, че бремеността е развалила сексапилното й тяло и вече никога няма да може да си го върне. Brad пък имал желанието да я заведе на психиатър, но Jolie твърдо отказвала, държала се арогантно със съпруга си и не хапвала нищо.









Ashlee Simpson и Pete Wentz ще имат близнаци. Tова става все по-упорит слух, но ще можем да разберем истината съвсем скоро.








Jennifer Aniston и John Mayer са се събрали, твърдят някои медии. Според приятели на John обаче рокаджията подобрил отношенията си с Jen само защото тя била съсипана от раздялата и все по-често била виждана с чашка в ръка. Ако наистина е с актрисата от съжаление, то Aniston отново няма да получи желаната успешна и сериозна връзка.







Още една бебешка клюка - Jennifer Garner и Ben Affleck очакват момче. Това научили медиите от магазин за бебешки дрехи, където Jen купувала всичко само в синьо. Банално...







Оказа се, не особено учудващо за мен, че онова мургаво и твърде грозничко момченце, което излизаше с Britney Spears в лошия й период, ни готви изненади. Според в. "Sun", Adnan смята да разпространи домашно заснето порно с Brit. Естествено тя е готова да му плати, за да не го прави, и адвокатите й вече работят по въпроса. Дано това да й е за урок и да не се хваща с такива смотаняци повече.




Няма коментари: