неделя, 28 септември 2008 г.

1 Year AccessAvenue!

AccessAvenue навършва 1 година днес! Точно на тази дата стартирах сайта преди една година и съм изключително доволна от резултата! Сайтът има много над 600 посещения за този период (брояча на посетители е сложен половин година след старта), като дневните посещения непрекъснато се покачват. Като се има предвид, че за период от 3-4 месеца през тази година AccessAvenue не работеше, това си е много! Надявам се през предстоящата втора година на сайта да не се налага подобно прекъсване.

Както знаете тук няма да намирате често линкове за сваляне, но пък AccessAvenue ви предлага да сте винаги в час с всички новости в света на музиката! По случай рождения ден имам няколко изненади за вас, чрез които да придобивате още повече информация за шоубизнеса, хитовите песни и... филми! Ето какви ще бъдат новите 3 рубрики:


Voices Of The Past
Във Voices Of The Past ще ви представям всеки месец по един клип, който може би сте позабравили, но пък се надявам да ви донася хубави спомени и атмосфера от близкото минало!



Gossip Round-Up
Това е рубриката за клюки! О даа, всички слухове, измислици, недоказани новини, всичко най-любопитно и интересно от богатия на клюки свят на шоубизнеса ще бъде събрано тук. Рубриката ще е всяка седмица или на две седмици, в зависимост от наличието на пикантерии. Тук всичко ще е недоказано, но всяка новина ще върви с процент достоверност. Освен забавните мигове, които ще ви осигури, Gossip Round-Up ще ви спести и купуването на клюкарски списания!



The Next Blockbuster
The Next Blockbuster е нещо напълно ново. Това ще е рубрика, в която надълго и нашироко ще ви представям по един нов/предстоящ филм, който се очаква да стане абсолютен хит. Предполагам, че това ще става всеки месец, но не мога да кажа със сигурност, защото всичко зависи от филмите и честотата на излизането им. Не се съмнявам обаче, че ще ви хареса и ще знаете, за кой филм задължително трябва да сте в киносалоните!


Както сте забелязали всяка от рубриките има собствен цвят, за да може лесно да ги разпознавате. До края на тази седмица ще публикувам всяка от тях, за да имате по-пълна представа какво ще представляват те всъщност. Дано да ви харесат!

Няма коментари: