понеделник, 8 септември 2008 г.

VMA 2008 The Red Carpet



Red Carpet

VMA наградите вече свършиха и имам страшно много информация за вас! Но нека да започнем първо с червения килим и кой как избра да се облече.


На тази снимка са певиците с най-очаквани изпълнения. Първоначално не ми хареса избора на Pink за рокля, но сега като гледам й отива. Rihanna имаше интересен тоалет, който специално на нея й стои добре. Разочаровах се от Katy Perry, тя призна че сама си е скалъпила тоалета и мога да кажа, че определено си личи. Надявам се следващия път да избере нещо по-хубаво. Christina Aguilera е с красива дълга черна рокля и страхотна прическа. Стилът й е доста по-различен и ми харесва повече.


Ashlee Simpson изглеждаше страхотно, въпреки че е в напреднала бременност. Роклята беше подходяща за нея, а червената й коса й стоеше перфектно. За съжаление определено не мога да кажа същото за Lindsay Lohan. По състареното й лице и анорексичната й фигура може да се види до каква степен е успяла да съсипе живота си това иначе младо момиче. Поне има поука - не живейте като Lindsay, ако не искате да изглеждате с 20 години по-стар.

На наградите присъстваха и олимпийските герои - баскетболиста Kobe Bryant и плувеца Michael Phelps.


Lil' Wayne както и повечето рапъри бяха в обичайния си стил, а Pussycat Dolls имаха сладки макар и доста различни рокли.


За разлика от друг път, тази година Paris Hilton беше избрала изключително красива рокля, която й стоеше страхотно. Колкото до Miley Cyrus при нея падна обичайното лигавене.


Chris Brown и Fall Out Boy бяха част от останалите известни гости минали по червения килим.

Няма коментари: