понеделник, 8 септември 2008 г.

VMA 2008 - Performances&Winners

Съжaлявам за забавянето, но тези постове ми отнемат доста време. Както и да е, ред е да ви представя изпълненията и останалите победители!



Изпълнението на Rihanna беше много хубаво, с яки танци, декори и т.н. Лошото е, че не пееше много добре, може би заради танците. Все пак беше приятно изпълнение.


Аз по принцип не харесвам Jonas Brothers, така че няма какво да кажа за изпълнението им; на феновете им сигурно ще им хареса.

Katy Perry - Like A Virgin/I Kissed A Girl

За съжаление отрязаха изпълнението на Katy Perry като в началото го застъпиха с това на Jonas Brothers, а после пуснаха реклами. Не мога да съм сигурна, но мисля че се справи добре.

Lil' Wayne се представи страхотно! Първо Leona беше превъзходна и показа на всички какъв невероятен глас има! След това изпълнението на Lil' Wayne и T-Pain беше супер яко, с много енергия и добро настроение!

Paramore - Misery Business

Не бих казала, че харесвам Paramore, но изпълнението ми се видя прилично.

Pink - So What

Pink беше върха! Изпълнението й удари в земята всички останали! Освен че певицата показа хубав глас, направи и голямо шоу. Пълно с експлозии и много рок, това изпълнение си струва да се види!


T.I. - Whatever You Like/Live Your Life(feat. Rihanna)


T.I. и Rihanna се справиха добре. T.I. изпълни интересно първата си песен, като се опита да пресъздаде клипа към нея.


Christina Aguilera - Genie In A Bottle/Keeps Gettin' Better

Christina Aguilera също се справи страхотно! Изненада ме с ремикса на Genie In A Bottle, който се оказа много як, но най-много ме впечатли новата й песен - Keeps Gettin' Better. Не очаквах, че ще се върне към този тип песни, но се радвам , че го е направила!

Kid Rock направи много добро изпълнение, може би защото песента му - All Summer Long е разбивач! Участието на Lil' Wayne разнообрази и добави още заряд към песента!

Kanye West - Love Lockdown

Изпълнението на Kanye West не беше нещо особено, но пък песента е приятна.

VMA Winners

Best Male Video
Chris Brown - With You

Best Dancing In A Video
Pussycat Dolls - When I Grow Up

Best Rock Video
Linkin Park - Shadow Of The Day

Best Hip-Hop Video
Lil' Wayne - Lollipop

Best New Artist
Tokio Hotel - Ready, Set, Go

Няма коментари: