четвъртък, 4 септември 2008 г.

News

Здравейте на всички! Както сте забелязали последната седмица нямаше нови постове, но това беше защото не бях в София. Както и да е сега се върнах и научих куп новини, които нямам търпение да споделя с вас!



Едни от най-известните изпълнителки в днешно време се обединиха в името на една добра кауза - а именно борбата с рака. Beyonce, Rihanna, Mariah Carey, Leona Lewis, Fergie, Mary J. Blige, Carrie Underwood, Miley Cyrus, Leann Rimes, Ciara, Ashanti, Keyshia Cole, Natasha Bedingfield, Sheryl Crow и Melissa Etheridge изпълняват песента Just Stand Up към кампанията Just Stand Up To Cancer. Песента е много хубава и ви препоръчвам да я прослушате чрез това видео в YouTube, защото чрез него може да видите коя изпълнителка точно коя част от песента пее: All Divas - Just Stand Up. Иначе на 5. Септември всички тези звезди ще излезнат на една сцена, за да представят парчето на живо. Това изпълнение ще се предава пряко по CBS, ABC и NBC едновременно.

-------------------------------------------------------


Anastacia се завръща с нов албум Heavy Rotation, който излиза на 24. Октомври. Първият сингъл от него е I Can Feel You и официално излиза на 10. Октомври. Клипът към него вече би трябвало да е заснет и се очаква да излезе скоро. Самата песен е приятна, можете да я прослушате тук.




--------------------------------------------------------



Brandi също се завръща след дълго отсъствие от музикалната сцена. Новият й албум се казва Human и излиза на 11. ноември. Първият сингъл Right Here (Departed) е продуциран от Darkchild, а клипът към него вече излезе и можете да го гледате тук. Самата песен е доста приятна, а видеото също не е лошо, така че си струва да му хвърлите един поглед.


Няма коментари: