четвъртък, 4 септември 2008 г.

VMA 2008 Information

Who's opening the show? IT'S BRITNEY, BITCH!


Официално потвърдено е: Britney открива церемонията на наградите VMA 2008! Britney ще се завърне триумфално тази неделя 7. Септември! Въпреки че няма да изпълнява песен, поп принцесата ще открие наградите, ще присъства на тях и й пожелавам да спечели поне една от номинациите си! Така че не пропускайте да гледате шоуто, ако сте нейни фенове и нека да стискаме палци да се представи коренно различно в сравнение с миналата година!!!


New Performers

Сред новите обявени изпълнители на наградите, най-много се откроява Katy Perry. От многото слушане на безпорния хит I Kissed A Girl, започнах да харесвам страшно много песента, така че се радвам, че Katy ще е там и ще я изпълни на живо.

Други обявени са Travis Barker, DJ AM, Lupe Fiasco, T-Pain и The Ting Tings.



Rihanna & T.I. - Livin My Life



Наскоро се разбра, че Rihanna и T.I. не са включени само като отделни изпълнители в програмата на VMA, а и ще изпълнят обща песен. Песента се казва Livin My Life и е част от предстоящия албум на T.I. - Paper Trail, който излиза на 25. Септември.





And the presenters are...

Станаха ясни и повечето presenters, или хората които ще връчват награди, обявяват изпълнения и т.н. Сред тях са Scarlett Johansson, Lindsay Lohan, Ciara, Miley Cyrus и героят от Олимпийските игри Michael Phelps. Останалите може да видите в официалния сайт на наградите.
Гледайте церемонията на 7. септември, а ако не ви се седи до късно през ноща, очаквайте всичко най-интересно качено на сайта!

Няма коментари: